Новини
Погода

Погода на 9 грудня: сніг та перепад температур прогнозують синоптики для Хмельниччини

Суттєвого погіршення погодних умов, на які посилаються енергетики, запроваджуючи аварійні відключення світла на території Хмельницької області, у синоптиків не обіцяють. Температура повітря вночі та вдень буде практично однакова, але з різними знаками.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 9 грудня в області буде хмарно, вночі місцями невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Туман, вночі та в першій половині дня ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці -1, вдень +1, ввечері 0.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Уночі пройде дощ зі снігом, який до ранку закінчиться. Увечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері +1.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря вранці -3, вдень +1, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook