Новини
Суспільство

У Хмельницькому збирають кошти на Starlink для військових-земляків

Відсьогодні та протягом тижня хмельничани та гості міста можуть долучитися до благодійної справи. Волонтери об’єднання «Захист» оголошують збір коштів на систему зв’язку Starlink для 36 окремого стрілецького батальйону м. Хмельницького.

«Ми всі потерпаємо від ворожих атак і тепер знає кожен – якісний зв’язок вкрай необхідний для сучасної людини. Та це не йде у порівняння з необхідністю зв’язку для військовослужбовців, особливо тих, хто на передовій лінії виконує бойові завдання»,- розповідає Леся Стебло, виконавча директорка громадської організації «Захист – об’єднання волонтерів».

За словами волонтерки, для придбання станції Starlink необхідно близько 25 тисяч гривень. Тому, аби зібрати необхідну суму, громадська організація «Захист – об’єднання волонтерів» у партнерстві з Woodmall Cinema організовує благодійний показ документального фільму «Сильна».

«Героїня стрічки – 25-річна Катерина Луцик – наша землячка з міста Ізяслав. Історія її життя дійсно вражає: вона – військова-медик, яка врятувала понад 200 українських військовослужбовців. Катерина воювала в одній із найнебезпечніших гарячих точок фронту – авдіївській промзоні, була поранена і зараз є ветеранкою. Наразі Катерина активно займається допомогою Збройним Силам України,  – розповідає Леся Стебло, – Когось цей фільм надихне, комусь нагадає про війну, але точно не залишить байдужим».

Сеанси відбудуться 08, 09, 10, 11 грудня об 11:10 та 12, 13, 14 грудня о 18:10 у кінотеатрі Woodmall Cinema (вул. Трудова, 6А). Бронювання місць на сайті кінотеатру або за номером 0972020606. Вартість квитка – благодійний внесок у скриньку.

Про результати збору коштів волонтери повідомлять на своїх сторінках у соцмережах. Також зробити благодійний внесок можна на офіційний рахунок ГО «Захист – об’єднання волонтерів» з позначкою «На Starlink». Номер рахунку: UA693052990000026009026000282 або ж на картку «ПриватБанк»: 5168 7427 2834 9436.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook