Новини
Суспільство

Міський голова Хмельницького поїхав на деокуповані території

Декілька населених пунктів на звільнених територіях України запланували відвідати, доставивши гуманітарну допомогу та робочу силу, представники Хмельницького. Про відвідини деокупованих територій повідомив Хмельницький міський голова.

У День місцевого самоврядування, який відзначався 7 грудня, хмельничани вирушили на Харківщину. За маршрутом запланували відвідати такі населені пункти у звільненій від ворога Харківській області: Шевченкове, Куп’янськ, Дворічне, Красне, Ізюм.

За словами Хмельницького міського голови, після відвідин міста Ізюм, яке ворог нещадно зруйнував, досягли домовленості з місцевою владою про опіку, яку надаватиме Хмельницька громада.

Також на допомогу місцевим вирушила бригада комунальників з Хмельницького, які займатимуться ремонтом пошкоджених будівель, аби людям було де жити під час зими. Зокрема, хмельничани займаються ремонтом пошкоджених покрівель.

Аби підтримати місцеве населення, хмельничани привезли на Харківщину вантажівку гуманітарної допомоги, в яку завантажили інструменти, речі для господарства, продукти, засоби гігієни, побутову хімію тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook