Новини
Кримінал

Торговця канабісом засудили на Хмельниччині

Двох чоловіків, які займалися розповсюдженням наркотиків, правоохоронці Хмельниччини затримали два роки тому, у листопаді. Одному з них суд призначив покарання у травні цього року, інший отримав вирок Старокостянтинівського районного суду днями.

Як нагадали у поліції Хмельницької області, першим “на гарячому” затримали працівники Старокостянтинівського відділу поліції 50-річного місцевого таксиста під час збуту канабісу. Документуючи злочин, встановили, що наркотик йому поставляв мешканець селища Самчики.

Під час обшуку в його будинку поліцейські вилучили 6 мішків із канабісом вагою понад 25 кг, 16 рослин конопель, ваги, декілька мобільних телефонів, записники тощо, а також самозарядний пістолет калібру 9 мм, перероблений з сигнального (стартового) пістолета «ПСШ 790» та набої до нього.

Старокостянтинівський районний суд визнав винним головного фігуранта за низкою статей Кримінального кодексу України. Його засудили до 9 років ув’язнення з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook