Новини
Погода

Погода на 15 грудня: невеликий сніг та мороз прогнозують на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків завтра вдень на Хмельниччині температура буде плюсова, морозно буде лише вночі. Подекуди на території області очікують снігу та дощу. Сонця буде мало, небо переважно вкриватимуть хмари.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 15 грудня, на Хмельниччині буде Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері 0.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі очікується дрібний сніг, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці -6, вдень -3, увечері -3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook