Новини
Кримінал

Мешканку Хмельниччини піймали на спробі крадіжки iPhone вартістю 50 тисяч

Мешканка Старокостянтинова спочатку випробувала схему на купівлі поштою товару для дорослих, а потім замахнулася на дорогий iPhone. Проте правоохоронці швидко ідентифікували крадійку та оголосили їй про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, зловмисниця замовляла товар поштою з післяплатою, у відділенні оглядала посилку, відмовлялася від неї, а далі, скориставшись неуважністю працівників пошти, тихцем забирала замовлення та йшла геть. Так вона провернула оборудку із замовленням товару з інтернет-магазину для дорослих. А ось iPhone вартістю майже 50 тисяч гривень привласнити їй не вдалося.

Попри те, що користувалася під час замовлень зловмисниця вигаданим іменем, її особу правоохоронцям вдалося швидко встановити. Викрадені речі у неї вилучили.

iPhone крадіжка

Нагадаємо, вчинення крадіжки в умовах воєнного стану кваліфікується за ч. 4 ст. 185 КК, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook