Новини
Інфраструктура

Відключень світла на Хмельниччині 15 грудня буде менше

Знеструмлення частини Хмельниччини сьогодні, 15 грудня, призведе до того, що в решті області енергетики запланували менше відключень електроенергії. Проте, у вечірню пору, якщо рівень споживання буде надто високим, можливі додаткові відключення споживачів одразу за двома чергами.

Нагадаємо, з 8 години ранку без світла повністю або частково залишаться чотири громади на півночі Хмельницької області, а також три мікрорайони у північній частині обласного центру. Скільки триватимуть ремонтні роботи, в енергетиків так і не повідомили. Натомість завдяки цьому решта споживачів матимуть більше світла протягом доби. Зокрема, на сьогодні скасоване відключення світла для четвертої черги в період з 7 ранку до 11 дня.

Для решти споживачів графік залишається той же, що й кілька днів напередодні.

III черга11:00 – 15:00
II черга15:00 – 19:00
І черга19:00 – 23:00
IV черга23:00 – 03:00
III черга03:00 – 07:00

Проте, як і раніше, графіки відключень залежатимуть як від вказівок “Укренерго”, так і від свідомості споживачів. Якщо доведені для Хмельниччини ліміти на електроенергію будуть зменшені, або рівень споживання у вечірні години виросте, відключення можуть здійснюватися, як раніше, за двома чергами одночасно, повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook