Новини
ДТП

Автівка “знесла” паркан у Хмельницькому (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася у мікрорайоні Озерна. Судячи з коментарів, подібні автопригоди на цій ділянці шляху – не рідкість. Скільки автомобілів потрапило у ДТП – невідомо.

Один паркан + автомобіль (або два автомобілі) = ДТП. Відео з місця події виклали у соцмережах. Зіткнення автомобіля (або автомобілів) з парканом з подальшим його руйнуванням сталося на вулиці Степана Бандери.

Авто знесли паркан, – коротко описали ДТП автори відео.

Судячи з картинки, йдеться про паркан, встановлений біля будівельного майданчика. Захисне накриття для пішоходів внаслідок ДТП, схоже, “прилягло” відпочити. Будівельники продовжують працювати ніби нічого не сталося.

Скільки насправді автомобілів взяли участь у ДТП, можливо, повідомлять правоохоронці, проте не обов’язково. Ймовірні очевидці ДТП пишуть, що насправді до руйнування паркану дотичний лише один автомобіль. А загалом хмельничани у коментарях під відео пишуть таке:

1 авто, аварія сталася в 13.40

завжди було страшно там ходити, не без підстав

Просто паркан не в тому місці переходив вулицю.

Щось той паркан невезучий

А що трапилось? Слизько?

Паркан не мав світловідбиваючих стрічок, був вдітий в темне і не мерехтів ліхтариком

Це 2 аварія за місяць на цьому ж місці, тільки тоді випав сніг і було темно. P.S. живу навпроти

Вважаю що це через дорожнє покриття, а саме: внаслідок неправильного встановлення зливових решіток, у водія, на мою думку, вирвало кермо з рук і кинуло в праву сторону.

Будьте обережні на дорогах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook