Новини
Погода

Погода на 18 грудня: на Хмельниччині знову прогнозують мороз

Суботній день на Хмельниччині виявився досить гидким на опади – спочатку дощило, потім присипало снігом. Під вечір температура повітря в центрі області опустилася до 1 градусу морозу, і це ще не максимум. На неділю обіцяють суттєве зниження температури, яке найвідчутніше буде на півночі області – там обіцяють до 10 градусів нижче нуля.

В такому температурному режимі мине і понеділок, а потім почне повертати на тепло. Звісно, якщо 1-2 градуси плюс можна так назвати. Про погіршення погодних умов, зокрема, у західних областях України попередили також у патрульних, закликавши бути обережними на дорогах, які в таких умовах стануть не дуже безпечними:

18 грудня очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на дорогах ожеледиця. Пориви вітру 15-20 м/с. Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -5, вдень -5, ввечері -8.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень -4, ввечері -5.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці -6, вдень -6, увечері -10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook