Новини
Офіційно

Начальник Хмельницької ОВА передав подарунок дітям Херсонщини

На Хмельниччині триває акція “Дорога добра”, метою якої є підтримати дітей, котрі чекають Дня Святого Миколая та звичних подарунків. Допомогти дітям не втратити свято може кожен охочий мешканець Хмельниччини, яка наразі “опікується” деокупованим Херсоном та областю. Долучився до акції також начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Нагадаємо, акція стартувала у трьох районних центрах Хмельницької області – Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці. В кожному з цих міст є локації, куди можна принести теплі речі та іграшки, які потім повезуть на південь країни, аби передати дітям.

У Хмельницькому подарунки збирають на майдані Незалежності. Саме туди приніс свій подарунок начальник Хмельницької обласної військової адміністрації. Про що розповів у своєму телеграм-каналі.

Адреси локацій у Шепетівці та Кам’янці-Подільському шукайте за посиланням.

Також до акції долучилися колектив Хмельницької районної військової адміністрації та Летичівська громада, повідомив начальник РВА Анатолій Катеренчук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook