Новини
Суспільство

У Хмельницькому пошкодили стенд біля ялинки в центрі міста (ФОТО)

Біля встановленої лише вчора у центрі Хмельницького композиції “Новий рік в стилі мілітарі” вже фіксують перші втрати. У соцмережах пишуть, що частину інсталяції, ймовірно, пошкодили вандали.

На відміну від решти міст України (та й навіть Хмельницької області), у Хмельницькому все ще не визначилися з головною новорічною ялинкою. Проте хоч якась ялинка вчора у центрі міста таки з’явилася. Прилаштована на уламку ракети С-300, привезеному з Харківщини, вона розташувалася на майданчику біля ТЦ “Дитячий світ”. Там учора працював одноденний благодійний Різдвяний ярмарок, на якому збирали кошти на ЗСУ.

Ярмарок поїхав, ялинка залишилася. Біля неї залишилися стенди, на одному з яких, зокрема, написано історію уламка ракети, на якому власне і прилаштували новорічне дерево.

Як пишуть у соцмережах, один зі стендів вже пошкоджено.

Ймовірно, вандали вже пошкодили інформаційні стенди біля інсталяції з ялинкою і ракетою. У них зламані опори.

Чи це “творіння рук” вандалів, яких ніхто не зупинив, чи нещасний випадок (у місті слизько від учора, тож і варіанту, що хтось послизнувся і влетів головою у стенд також не можна виключати) – поки що невідомо. Або ж, як пишуть у коментарях, це просто вітер. Хоча у Хмельницькому сьогодні ніби не вітряно?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook