Новини
Суспільство

Школярі з Хмельниччини отримали подарунки від правоохоронців за підтримку на передовій

Аби підтримати поліцейських, які охороняли громадський спокій та захищали мешканців деокупованої Харківщини, школярі з Білогірщини написали їм листи та виготовили обереги. На знак вдячності за підтримку, правоохоронці, повернувшись додому, знайшли своїх янголів-хранителів та вручили їм подарунки якраз напередодні Дня Святого Миколая.

Як повідомляють у поліції Хмельниччини, правоохоронці, які отримали дитячі листи, вірили в те, що вони їх оберігають та захищають. Тому напередодні Дня Святого Миколая вирішили віддячити кожному з відправників особисто.

Писали листи, малювали малюнки та робили обереги учні Перерослівського ліцею, що на Білогірщині. Доставили їх на передову волонтери.

А напередодні Дня Святого Миколая до дітей завітав його помічник – поліцейський сектору логістики, який нещодавно повернувся з відрядження на Харківщині, Віталій Федорчук.

Можливо, це трохи наївно, але ми з побратимами дійсно вірили, що ці обереги захищають нас від ворожих куль, – поділився враженнями сержант поліції.

Тож з колегами вирішили і собі зробити подарунки дітям – на знак подяки.

Віталій Федорчук особисто завітав до кожного школяра додому, подякував за підтримку та вручив солодощі та матеріали для творчості.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook