Новини
Кримінал

Працівники СТО у Хмельницькому “покаталися” на авто клієнта на 140 тисяч збитків

Замість ремонтувати авто, яке доставили на станцію техобслуговування у Хмельницькому, працівники вирішили використати його у власних цілях. Зрештою, автомобіль “поремонтували”, в’їхавши у кювет так, що відновити його вже не було можливості. Одного з “ремонтників” засудили, іншого – розшукують.

Як повідомили у Хмельницькій окружній прокуратурі, події відбувалися два роки тому. На одну з СТО Хмельницького місцевий мешканець привіз автомобіль для ремонту. Проте працівники станції, замість робити свою роботу, вирішили використати авто у власних цілях.

Без дозволу взявши автомобіль, поїхали в одне з сіл Хмельницького району. Щоправда, не доїхали, куди планували – не впоралися з керуванням та з’їхали у кювет. Після такого “ремонту” відновити автомобіль вже було неможливо. Власнику завдали збитків орієнтовно на 140 тисяч гривень.

Суд визнав винним одного з ремонтників – 29-річного хмельничанина. Його засудили до 5 років ув’язнення із встановленням іспитового строку. Його спільника досі розшукують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook