Новини
Надзвичайні події

Двоє людей загинули у пожежах на Хмельниччині

За дві доби на території Хмельницької області сталося майже півтора десятка пожеж, здебільшого у житлових будинках. Частина пожеж виникла через порушення правил користування печами та несправну електропроводку. Внаслідок пожеж постраждало чимало людського майна. У двох випадках у місцях займання виявили загиблих.

Як повідомили у рятувальників, в період з 19 до початку 21 грудня житлові будинки горіли у селах Копистин, Радівці та Митинці (Хмельницький район). Тут обійшлося бех жертв. Проте на місці пожежі в селі Кадиївці (Кам’янець-Подільський район) в будинку, що горів, виявили тіло 85-річної жінки.

Літня кухня горіла у Волочиську, на вулиці Кармелюка. Тут причиною пожежі могло стати коротке замикання.

У селі Грузевиця (Хмельницький район) в гаражі загорівся автомобіль. Особливо небезпечною ця пожежа була через те, що гараж розташований впритул до житлового будинку, тож вогонь міг охопити і його.

У селі Водички та на вулиці Загребельного у Хмельницькому також горіли будинки. Тут обійшлося без жертв. Причини пожежі встановлюються.

Тіло жінки 1940 року народження виявили під час пожежі у селі Довжки (Шепетівський район). Пожежа, ймовірно, виникла через перевантаження електромережі, повідомили у рятувальників.

Ще один гараж горів у місті Городок на вулиці Квітневій. В смт Віньківці горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь встиг знищити чимало майна, серед якого металеве покриття, речі домашнього вжитку, токарні станки. Попередньо причиною пожежі назвали порушення правил монтажу теплогенерувальних агрегатів та обладнання.

Крім того, з різних причин горіли житлові будинки в місті Дунаївці (Кам’янець-Подільський район) та в селі Миньківці (Шепетівський район).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook