Новини
Офіційно

Генератори та одяг для військових передали у Хмельницький з Литви

Гуманітарний вантаж надійшов у Хмельницький з литовського Шяуляя. І це вже не перша допомога, яку отримує місто з дружньої Литви. Частину отриманої допомоги передадуть військовим, частина піде на потреби мешканців обласного центру.

Про черговий прояв підтримки розповів Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Для військових литовські побратими надіслали комплекти зимової термобілизни (540 комплектів), зимові шкарпетки (650 пар), зимові термокофти (430 штук).

Що до генераторів, яких отримали пів сотні різної потужності, то їх планують передати як військовим, так і на пункти обігріву, які працюватимуть у Хмельницькому.

До слова, на останньому засіданні виконкому Хмельницької міської ради визначили місця, де будуть встановлені генератори загального користування. Як повідомив за підсумками засідання виконкому міський голова, в обласному центрі планують розмістити 146 генераторів, скористатися якими можна буде у випадку, якщо електроенергії не буде понад добу.

Розташовані вони будуть по всіх мікрорайонах міста. Мешканці повинні ознайомитися у своїй управляючій муніципальній компанії з адресами,написав міський голова.

Також на виконкомі затвердили адреси 20 стаціонарних пунктів обігріву і перебування, скористатися якими також можна буде у випадку відсутності понад добу світла, тепла та води.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook