Новини
Інфраструктура

4 на 20: на Хмельниччині спланували найоптимальніший графік відключень світла

Лише 4 години без електроенергії на добу – саме так обіцяють знеструмлювати споживачів на Хмельниччині 25 грудня, у різдвяну неділю, енергетики. Попри те, що ліміти не збільшили, у “Хмельницькобленерго” сподіваються подати мешканцям області електрики більше, ніж у понад два попередні місяці.

Фактично, особливих змін від “Укренерго” щодо лімітів на споживання електроенергії для Хмельницької області не надходило, повідомили у “Хмельницькобленерго”. Принаймні, обійтися без відключень світла протягом доби взагалі – не вдасться. Проте – ніч буде зі світлом, обіцяють в енергетиків. А вдень, порівняно з тим, до чого вже майже звикла більшість мешканців Хмельницької області, обійдеться і зовсім, як то кажуть, “малою кров’ю” – лише по одному відключенню для кожної черги на звичні 4 години. Тож святковий день – Різдва Христового – можна планувати, враховуючи, що з електрикою будемо більше, ніж без неї.

Нагадаємо, останнім часом, з урахуванням графіків від Хмельницькобленерго, доба на Хмельниччині починається о 7 ранку. І закінчується також о 7. Тому й графіки відключень на завтра стартують з цієї години:

  • 07:00-11:00 – III черга;
  • 11:00-15:00 – IV черга;
  • 15:00-19:00 – І черга;
  • 19:00-23:00 – II черга.

Плани – планами, графіки – графіками, свята – святами, але не забуваємо про те, що ворог все ще підлий, підступний і, на жаль, все ще живий. Тому – святкуємо, донатимо на ЗСУ, стежимо за сигналами повітряних тривог і убезпечуємо себе за потреби.

Нагадуємо, у Хмельницькому збирають допомогу для «пунктів незламності» Бахмута

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook