Новини
Погода

Погода на 26 грудня: дощ, туман та ожеледицю прогнозують на Хмельниччині

Якщо вірити загальному прогнозу, вночі на Хмельниччині можна очікувати легкого морозу. Якщо вірити локальному – температура повітря буде протягом доби вище нуля. Разом із майже весняною погодою мешканцям області слід очікувати й опадів: трохи дощу, трохи туману. На дорогах може утворитися ожеледиця, тож варто бути уважними.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 26 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці туман, місцями на дорогах ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері +3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти дощ. Температура повітря вранці +1, вдень +1, увечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook