Новини
Суспільство

У Хмельницькому організували благодійний розпродаж календарів (ФОТО)

Сьогодні, 29 грудня, у центрі Хмельницького стартував благодійний творчий проєкт для допомоги ЗСУ від Комп’ютерної академії «IT STEP» у партнерстві з підприємством «Монускрипт» та громадською організацією «Захист – об’єднання волонтерів».

Колектив академії разом із креативними студентами та активними батьками вирішили зробити подарунок військовим двох підрозділів з міста Хмельницького та закрити потребу у супутниковому терміналі Starlink та портативної зарядної станції Bandera Power 225 S.

Як розповіли в Академії, для цього проєкту об’єдналися студенти напрямку «Комп’ютерна графіка та дизайн», кожен з яких розробив тематичну роботу «Життя переможе смерть, а світ – темряву». З цих робіт розробили серію патріотичних календарів на 2023 рік.

Сьогодні розпочали продаж календарів і зібрали чималу суму. Всі кошти – в скриньках, тому підсумки будемо підбивати по завершенню проєкту. Приємно, що хмельничани радо долучаються, купують по декілька календарів для себе, рідних та друзів, а також просто роблять донати в скриньку. До розповсюдження долучаються також навчальні заклади міста, – розповіла виконавча директорка ГО «Захист – об’єднання волонтерів» Леся Стебло та додала: – Загалом планується зібрати понад 200 тисяч гривень для потреб Збройних Сил України.

Загалом на розпродаж представили чотири види календарів різного розміру. Вартість календарів – від 50 до 100 гривень.

Такий календар може стати чудовим подарунком рідним, наприклад, бабусям чи дідусям, або ж колезі на письмовий стіл, – каже Леся Стебло, – А головне – це внесок в перемогу, адже наші військові чекають нашої допомоги. Тому закликаємо хмельничан та гостей міста приєднатися до ініціативи і зробити добру справу в переддень Нового року.

Календарі можна отримати в комп’ютерній Академії IT STEP за адресою: вул. Подільська, 93, забронювати онлайн або ж придбати безпосередньо у молодих дизайнерів, які завтра, 30 грудня, об 11:00 знову зберуться на благодійну акцію біля Дитячого світу.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook