Новини
Погода

Погода на 31 грудня: майже весна на Хмельниччині в останній день року

Природа теж на нашому боці. Принаймні, в останній день року та у новорічну ніч мешканці Хмельниччини не побачать снігу, але й не відчують морозу. Хіба вночі він злегка пройдеться областю, а вже вдень температура повітря буде з позначкою “плюс”. Забігаючи наперед, у перший день 2023 року за прогнозами синоптиків буде ще тепліше. А сніг… сніг буде потім. Можливо.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 31 грудня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці: туман, слабка ожеледь. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +6, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +6, ввечері +5.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Шепетівці до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +2, вдень +6, увечері +6.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook