Новини
Надзвичайні події

Ракетна атака на Хмельницький та область: є “прильоти” та травмовані (ФОТО)

Очікуваний “подарунок” від росіян напередодні Нового року, коли люди готуються до свята, поки що має попередні результати. Внаслідок масованої ракетної атаки у Хмельницькій області та у місті Хмельницькому зафіксовані влучання, поранено щонайменше 4 людей. Частина мешканців обласного центру залишилися без світла.

Влучання по області підтвердив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Два вибухи також пролунали у Хмельницькому, практично один за одним. Хмельничани повідомили, що бачили чорний дим. У декого в будинках зникло світло.

“Прильоти” у місті підтвердив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Пошкоджено житлові будинки, АЗС, комерційні об’єкти. В частині міста перебої з електроенергією,уточнив згодом інформацію міський голова.

Про ситуацію в Хмельницькому повідомили також в Офісі Президента. Попередньо Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко зазначив, що місто атаковане іранськими дронами, є двоє поранених, але згодом виправив допис, повідомивши, що місто атаковане російськими ракетами.

Начальник Хмельницької ОВА уточнив інформацію щодо поранених, зазначивши, що їх, щонайменше, чотири.

Як повідомляють хмельничани, які мешкають поблизу одного з місць прильоту, вибуховою хвилею у деяких будинках вибило вікна. Також про це пишуть у соцмережах.

Повітряна тривога триває, повідомляється про нові пуски ракет. Бережіть себе.

ОНОВЛЕНО: У Хмельницькому кількість поранених зросла до семи людей, троє з них — у важкому стані. Частина міста знеструмлена, повідомив голова ОВА Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook