Новини
Суспільство

Благодійники передали “світло та тепло” у пункти незламності Хмельниччини

У Хмельницькій області продовжують облаштовувати пункти незламності, які призначені для підтримки населення у випадку тривалої відсутності світла та тепла. Допомагають укомплектувати такі місця перебування людей всім необхідним благодійники.

Від Благодійного фонду “Рокада” для облаштування пунктів незламності рятувальники Хмельниччини отримали речі, які допоможуть підтримувати там світло та тепло.

Ліжка, ліхтарі та термоси – усе це відтепер слугуватиме на користь жителів області у Пунктах Незламності ДСНС. Завдяки такій допомозі, розумінню та підтримці – тримається Україна, тримається Хмельниччина та кожен із нас…повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, облаштовувати пункти незламності на Хмельниччині можуть також представники бізнесу, а також всі, хто має таку можливість. Про ще один пункт незламності, який відкрили у Хмельницькому, повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Маємо ще один Пункт Незламності, облаштований добровольчим формуванням “Авангард” та Хмельницькою районною військовою адміністрацією.

Так показав, як він виглядає зсередини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook