Новини
Погода

Погода на 6 січня: на Хмельниччині обіцяють дощ та сніг

Протягом найближчої доби погода на Хмельниччині має погіршитися. Проте не настільки, аби зіпсувати Різдво тим, хто святкує його у стару дату. За обіцянками синоптиків, вночі трохи підморозить, але вдень температура повітря буде плюсова. Та головне, аби у Різдвяний вечір небо над Україною було чисте у всіх сенсах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у п’ятницю, 6 січня, на Хмельниччині буде хмарно, невеликий дощ з переходом у сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Нічний дощ вранці зміниться дрібним снігом, який йтиме до середини дня. Температура повітря вранці +2, вдень -1, ввечері -1.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Нічний дрібний дощ вранці зміниться дрібним мокрим снігом, який йтиме до середини дня. Температура повітря вранці +3, вдень +1, ввечері -2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Нічний дощ вранці зміниться снігом, який йтиме до середини дня. Температура повітря вранці 0, вдень -1, увечері -4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook