Новини
Інфраструктура

У 2023 році тариф на доставку газу для споживачів АТ “Хмельницькгаз” залишається незмінним

У 2023 році тариф на розподіл (доставку) газу для споживачів АТ “Хмельницькгаз” залишається незмінним: 1, 848 грн. за 1 м.куб. з ПДВ. Щомісячна плата за доставку газу впродовж 2023 року та суми в платіжках залежать від вашого споживання газу впродовж минулого газового року: з 1 жовтня 2021 року по 30 вересня 2022 року. Тож уся необхідна інформація вже зазначена у ваших електронних рахунках в онлайн-сервісах та паперових платіжках, які споживачі невдовзі отримають.

Наразі суму місячного платежу за розподіл (доставку) газу на 2023 рік можна розрахувати й самостійно: потрібно кількість спожитих кубів за минулий газовий рік помножити на тариф (1,848 грн. за 1 м куб. з ПДВ) та поділити на 12 місяців. Це і буде розмір щомісячної плати за доставку газу, який буде сталим незмінним впродовж усього календарного року.

Наприклад, при споживанні 1600 м куб. за газовий рік, споживачі платитимуть щомісяця 246,40 грн, а при споживанні 800 м куб. – 123,20 грн на місяць.

Оскільки платіж є незмінним протягом усього календарного року, то сплачувати за розподіл газу можна як щомісяця, так і за півроку або рік наперед. Відповідно, заощадити на комісійних.

Тож дякуємо споживачам за своєчасні розрахунки та розуміння важливості життєвонеобхідної послуги з доставки блакитного палива,повідомили в АТ “Хмельницькгаз”

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook