Новини
Погода

Погода на 9 січня: на Хмельниччині можливі сильні пориви вітру

Вітряно на Хмельниччині вже сьогодні, а на завтра у ДСНС обіцяють “продовження” – по всій території України, крім сходу, пориви вітру 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності (жовтий). Температуру у Хмельницькій області синоптики прогнозують вдень та ввечері вище нуля.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 9 січня, на Хмельниччині хмарно, місцями невеликий мокрий сніг та дощ, вночі та вранці місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +2, вдень +4, ввечері +4.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря вранці -1, вдень +2, увечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook