Новини
Погода

Погода на 10 січня: дощ зі снігом протягом дня обіцяють на Хмельниччині

Плюсову температуру та опади на завтра прогнозують мешканцям Хмельниччини синоптики. Також обіцяють різноманітні опади, які дещо ускладнять ситуацію на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 10 січня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вранці +1, вдень 0, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вранці +3, вдень +2, ввечері +3.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ближче до вечора дрібний дощ зі снігом, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше. Температура повітря вранці 0, вдень 0, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook