Новини
Інфраструктура

В одному з мікрорайонів Хмельницького разом зі світлом зникла вода

Позапланове аварійне знеструмлення кількох мікрорайонів Хмельницького призвело і до припинення водопостачання. Загалом сьогодні на Хмельниччині спостерігається трохи призабутий хаос як з відключеннями електроенергії, так і з наданням інших комунальних послуг.

Про призупинення водопостачання у мікрорайоні Озерна повідомили у “Хмельницькводоканалі”.

Проблеми з наданням комунальних послуг спостерігали сьогодні також хмельничани, які мешкають у центрі міста. В одному з висотних будинків під час планового застосування погодинних графіків відключення світла для першої черги припинили подавати тепло та воду. Швидше за все, під планове відключення потрапила не лише котельня, розташована поруч з будинком, а й одна з каналізаційно-насосних станцій. Після того, як закінчився плановий термін відключення, водопостачання відновилося.

Скаржаться на незрозумілі знеструмлення також мешканці Красилова.

В кого є інформація щодо вимкнень світла? Хто знає, що то за невідомий пан ,,ДЕФІЦИТ”, який зникає у свята, а з’являється у будні дні. Морозів немає… Температура +. Левада. Вулиця належить до першої черги (вимкнення мало бути о 7 і до 11.00). Вимкнули об 11.00. О 15.00. на секунду ввімкнули і світла знову немає.То вже які вимкнення? Аварійні?

І знову та ж сама історія. Обленерго (0670105062) не знають, що відбувається за моєю адресою.Чому вимкнення світла було об 11.00 (планові), а о 15.00 увімкнення не відбулося.

А третя черга, взагалі вже більше місяця відключають лише ввечері, 1 тиждень з 15:00 до 19:00, а другий тиждень з 19:00. Чогось ця черга в ранкові відключення не входить….

Нагадаємо, графік погодинних відключень на Хмельниччині змінюється щотижня задля справедливого розподілу електроенергії між споживачами. Графік відключень можна подивитися за посиланням.

І перша черга у центрі Хмельницького також вдруге знеструмлена, хоч уже й відбула своє з 11.00 до 15.00

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook