Новини
Погода

Погода на 11 січня: сніг з дощем та заморозки прогнозують на Хмельниччині

Погіршення погоди, яке прогнозують на завтра на Хмельниччині, може вплинути на ситуацію в енергосистемі. Так, як сьогодні, коли енергетики змушені були додатково запровадити відключення світла по двох чергах одночасно, у випадку, якщо мешканці області не будуть економити, завтрашній день також може минути з більшою кількістю відключень, ніж планувалося.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 11 січня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів, вночі місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень 0, ввечері -3.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +1, ввечері -2.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі йтиме дрібний дощ зі снігом. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці -2, вдень 0, увечері -3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook