Новини
Надзвичайні події

На Шепетівщині від чадного газу генератора загинули люди

Ще один нещасний випадок, пов’язаний з використанням пристроїв, незвичних для українців, який закінчився трагічно, зафіксували у Шепетівському районі. Попередньо, внаслідок отруєння чадним газом від генератора, двоє осіб загинуло, одна потрапила в лікарню.

Як повідомили у рятувальників, надзвичайна подія сталася на території сільгосппідприємства, розташованого у селі Велика Березна, що на території Полонської територіальної громади Шепетівського району. На місці події виявили тіла 36-річного та 54-річного чоловіків. Ще один чоловік, 41-річний, вижив, але потребував допомоги медиків. Наразі він пребуває у лікарні, його стан стабільний.

Нагадаємо, ще один нещасний випадок, коли чоловік намагався скористатися пальником до газового балона, що зрештою призвело до вибуху у квартирі 5-поверхівки, також стався у Шепетівському районі, у міста Славута. На щастя, 71-річний містянин залишився живим, постраждало лише майно в його помешканні.

А в рятувальників вкотре нагадують основні правила користування генераторами та газовими балонами. Якщо ви раніше не мали справи з такими пристроями та приладами, уважно ознайомтеся:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook