Новини
ДТП

Один загиблий та 9 травмованих в аваріях на Хмельниччині (ФОТО)

Дві серйозні ДТП сталися на території Хмельницької області протягом минулої доби. Внаслідок аварій одна людина загинула, 9 отримали травми. Як повідомили у рятувальників, обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися на одній і тій самій ділянці траси на Летичівщині.

Біля села Подільське Хмельницького району зіткнулися AUDI A6 та вантажівка MAN. Обидва транспортні засоби внаслідок зіткнення опинилися на узбіччі шляху. Вантажівка перекинулася. Загинув 22-річний водій легковика. ДТП сталася вранці 10 січня.

Незадовго після початку наступної доби, 11 січня, біля того ж таки села Подільське в ДТП потрапив міжобласний мікроавтобус, що їхав за маршрутом “Харків – Ужгород” та злетів у кювет.

В салоні транспортного засобу перебувало 11 осіб. Двох людей рятувальникам довелося витягати з металевої пастки понівечених конструкцій мікроавтобуса. В цій ДТП травмувалися 9 осіб, серед яких 9-річна дитина. Всіх постраждалих госпіталізували з травмами різного ступеню, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook