Новини
Інфраструктура

Два ліміти на відключення світла отримує Хмельниччина від Укренерго

Окремі величини навантаження доводять для Хмельницької області в “Укренерго”. На ніч дозволена величина потужності менша, ніж була раніше, тому вночі також застосовуються графіки відключень.

Як повідомили у “Хмельницькобленерго”, станом на вчорашній вечір доведені ліміти для області залишалися на тому ж рівні, що й у попередні дні. Тому відключення застосовуються за тим же графіком, що діє від вівторка: дві черги відключаються двічі на добу, інші дві – по одному разу.

Проте через погодні умови та збільшення споживання електроенергії, можуть застосовуватися відключення одразу за двома чергами. У “Хмельницькобленерго” нагадали, що на графіку погодинних відключень вони відзначені світло-блакитним (або світло-сірим, в залежності від налаштування екранів ваших гаджетів) кольором.

НЕК «Укренерго» формує окремі величини на період з 07:00 до 24:00 та на період з 00:00 до 07:00. На ніч величина менша, отже і вночі можуть бути відключення,пояснили в енергетиків.

Також нагадали про те, що у пікові години навантажень (вранці та увечері) не варто вмикати по декілька потужних електроприладів одночасно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook