Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині під час гасіння пожежі виявили тіло людини

Напередодні, 13 січня, вогнеборці були залучені в ліквідації пожеж двох житлових будинків, гаража та допоміжної споруди. Внаслідок однієї з них загинув чоловік.

Як повідомляють надзвичайники, у селі Бесідки Шепетівського району загорівся житловий будинок. Займання загасили очевидці ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Однак на місці події було виявлено тіло 81-річного власника оселі. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем при користуванні свічкою.

На проспекті Грушевського в м. Кам’янець-Подільський загорілася допоміжна споруда на території приватного обійстя. Пожежу ліквідували надзвичайники.

В с. Ялинівка Летичівської селищної громади загорівся приватний будинок. Займання ліквідували. Ймовірно, спричинило пожежу – коротке замикання електромережі.

Завершило добу займання гаража, яке виникло в с. Соснівка Ярмолинецької селищної громади. Вогонь приборкали надзвичайники, врятувавши гараж від знищення вогнем. Попередня причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook