Новини
Погода

Погода на 17 січня: на Хмельниччині обіцяють потепління та дощ

Синоптики прогнозують опади у вигляді дощу та мокрого снігу на Хмельниччині. Також вночі та вранці буде небезпечно на дорогах через туман та ожеледь. Температура повітря підвищиться в денний час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 17 січня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень невеликий дощ, вночі місцями туман, вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.

Увесь день у Хмельницькому буде похмурим. Більша частина дня без опадів, дощ йтиме у вечірній час. Температура повітря вранці +2, вдень +2, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському вранці буде хмарно з проясненнями, вдень небо буде вкрито хмарами, які ввечері розсіються. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +3, ввечері +2.

У Шепетівці хмарна погода протримається весь день, лише ввечері небо проясниться. Температура повітря вранці +2, вдень +3, увечері +1.

Стокове зображення від Pexels

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook