Новини
Погода

Погода на 18 січня: на Хмельниччині буде тепло та вітряно

Нарешті синоптики можуть порадувати мешканців Хмельниччини, обіцяючи значне підвищення температури повітря. Плюсові позначки на термометрі зберігатимуться як в денний, так і в нічний час. Також можливі сильні пориви вітру у зв’язку зі значною сніголавинною небезпекою в Карпатах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 18 січня, на Хмельниччині буде хмарно. Вітер південний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла.

Майже увесь день у Хмельницькому буде хмарно з проясненнями. Лише ввечері небо незначною мірою вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +8, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському до вечора буде хмарно з проясненнями, потім очікується незначна хмарність. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +9, ввечері +5.

У Шепетівці хмарна з проясненнями погода чергуватиметься з ясною. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +8, увечері +5.

Також в Укргідрометцентрі попереджають, що через значну сніголавинну небезпеку в Карпатах можливі сильні пориви вітру.

Стокове зображення від Pexels

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook