Новини
Дозвілля

Віктор Павлік співатиме у Хмельницькому на підтримку ЗСУ 

26 січня легендарний співак-романтик та улюбленець жінок Віктор Павлік, під чиї пісні закохувались, освідчувались та мріяли цілі покоління, співатиме для хмельничан і гостей міста.

На особливому концерті «Різдвяні історії» у Хмельницькій філармонії артист-легенда здивує як своїх вірних шанувальників, так і молодь.

«Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені», «Яна», «Афіни, Київ і Стамбул», «Тарам там нема з ким» — Віктор Павлік заспіває всі свої найкращі хіти, що вже стали культовими. А оскільки концерт пройде у казковий період новорічно-різдвяних свят, співак окремо здивує божественно гарними різдвяними піснями.

Концерт буде щирим і незабутнім: поєднає драйв і запал, зігріє усіх глядачів душевним теплом та стане нашою спільною допомогою воїнам ЗСУ.

Під час концерту пройде благодійний аукціон, всі кошти з якого разом із частиною від продажу квитків, будуть передані захисникам України, яких Віктор Павлік підтримує з 2014 року.

Концерт «Різдвяні історії» буде справжньою симфонією музики, улюбленого голосу і віртуозної гри улюбленого виконавця і його найкращих музикантів. Тож можете навіть не сумніватися: у цей вечір розтане лід й відтануть серця всіх! — гарантують організатори.

Приходьте наповнитися найсвітлішими емоціями та заспівати улюблені пісні 26 січня о 19.00 у філармонії на великому концерті Віктора Павліка у Хмельницькому!

Квитки можна придбати за посиланням

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook