Новини
Погода

Погода на 20 січня: по всій Хмельниччині обіцяють дощі

Парасольки стануть в нагоді завтра впродовж усього дня. Також по всій Хмельниччині зберігатиметься хмарна, однак тепла, як для січня, погода.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у п’ятницю, 20 січня, на Хмельниччині хмарно, впродовж майже усього дня дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-4° тепла, вдень 3-7° тепла.

Протягом усього дня Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Температура повітря вранці +4, вдень +3, ввечері +7.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. До вечора небо буде вкрито хмарами. Температура повітря вранці +6, вдень +4, ввечері +7.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вранці +3, вдень +3, увечері +6.

Стокове зображення від Pexels

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook