Новини
Погода

Погода на 24 січня: ожеледицю та туман обіцяють на Хмельниччині

Поки у сусідів сніги та заметілі, на Хмельниччині погода – майже весняна. Принаймні, снігопадів та морозів у попередні дні майже не було. А от на завтра вночі мороз в області таки обіцяють. На додачу до цього очікуються тумани та ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 24 січня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4°тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері -3.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері -3.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень 0, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook