Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому в багатоповерхівці вибухнув газовий пальник (ФОТО)

Вже вкотре рятувальники фіксують надзвичайну подію, спричинену незвичними для використання українцями у побуті приладами. Ще один вибух газового пальника, що стався у Хмельницькому, добряче поруйнував майно у квартирі, проте на щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, вчора, 24 січня, на вулиці Північній пізно увечері мешканців 5-поверхового будинку налякав вибух на 4 поверсі. Рятувальники на місці події встановили, що на кухні в одній з квартир вибухнув газовий балон, призначений для туристичного пальника.

Як завжди, господарі додумалися поставити його на поверхню електроплити, зроблену зі скла. В результаті вибуху – плити пошкоджена, вибиті вікна на кухні та в кімнаті, вазони потрощені. На щастя, обійшлося без жертв та пожежі. Пощастило також сусідам – їхні квартири не постраждали.

У ДСНС України нагадують: туристичні газові пальники небезпечні для використання вдома та призначені лише для короткого використання – розігріву їжі у невеликому посуді. Довготривале використання може призвести до вибуху та пожежі.

Навіть відео на цю тему зробили:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook