Новини
Погода

Погода на 27 січня: сніг та мороз обіцяють на Хмельниччині

Зима вкотре нагадає про себе мешканцям Хмельниччини невеликими опадами. Синоптики обіцяють сніг. Також уночі та вдень очікується мороз. На дорогах варто бути обережними – за прогнозами, можлива ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у п’ятницю, 27 січня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі та вранці місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2°тепла.

Хмари у Хмельницькому будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +1, ввечері -3.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері -2.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень 0, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook