Новини
Інфраструктура

Як очікує відбою повітряної тривоги електротранспорт у Хмельницькому показали комунальники (ФОТО)

Сигнал повітряної тривоги, до якого українці вже, можна сказати звикли, хоч до цього й не можна звикнути ніколи, так чи інакше паралізує життя у всіх містах України. Хмельницький – не виключення. В очікуванні сигналу “відбій” зупиняється бізнес, навчальний процес, відкладаються на потім домашні справи. Громадський транспорт – не виключення.

Відповідно до вимог закону, громадський транспорт під час повітряної тривоги не має курсувати, нагадують в Хмельницькому комунальному підприємстві “Електротранс”. Тож тролейбуси, замість їхати за звичними маршрутами, роз’їжджаються по місцях стоянок та разом з усіма терпляче чекають, коли пролунає “Увага! Відбій повітряної тривоги!

Повітряна… чи тривожне повітря…чи… слів не вистачає, щоб описати лють до ворога… знову повітряна тривога… чергова агонія нелюдів і терористів… Весь транспорт нашого підприємства згідно із законодавчими вимогами не курсує на маршрутах, бо закон один для всіх… ХКП «Електротранс» чітко розставляє пріоритети: безпека пасажирів і працівників – понад усе! Тримаймось, бережімо себе і рідних, будьмо свідомими, – написали в “Електротрансі” та показали, як, разом з усіма хмельничанами, очікують на відбій тролейбуси.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook