Новини
Погода

Погода на 30 січня: вночі на Хмельниччині підморозить

Кілька найближчих днів погода на Хмельниччині буде схожа на маятник – гойдатиметься то в мінус, то в плюс. Разом з тим, обійдеться без суттєвих опадів та сильних морозів. Що не може не тішити.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 30 січня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень від 3°морозу до 2° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Ввечері очікується сніг. Температура повітря вранці -3, вдень 0, ввечері -1.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг. Температура повітря вранці -2, вдень 0, ввечері -1.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сніг. Температура повітря вранці -2, вдень 0, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook