Новини
Події

«Крути 1918»: у Хмельницькому відбувся кінопоказ історичного фільму

29 січня в Україні відзначили річницю бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

Цього дня у кінотеатрі «WoodMall Cinema» відбувся безкоштовний кінопоказ фільму «Крути 1918» режисера Олексія Шапарєва, присвячений дню пам’яті Героїв Крут.

Ми завжди маємо пам’ятати подвиги наших військових і розповідати про них дітям, аби вони з покоління в покоління переказували правдиву історію і ніколи не забували її. Хоч минуло уже понад 100 років з тих подій, але український народ знову змушений боротися за право бути незалежним та вільним. Я знаю точно – ми переможемо, бо на захисті нашої країни стоять мужні та незламні сини та доньки, – сказав присутній на кінопоказі начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, звертаючись до глядачів.

Після перегляду фільму усі бажаючі мали можливість поспілкуватись з актором Олексієм Тритенком та продюсером фільму Тарасом Босаком.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook