Новини
ДТП

Міського голову з Хмельниччини підозрюють у скоєнні ДТП із загиблим

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув велосипедист, сталася у вихідні на території Шепетівського району. За підозрою у причетності до ДТП затримали міського голову однієї з тергромад на Шепетівщині.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, 29 січня неподалік села Новоселиця водій автомобіля Volkswagen Touareg збив велосипедиста. З місця ДТП втік. Від отриманих внаслідок ДТП травм 51-річний чоловік помер.

Автомобіль, який скоїв ДТП, правоохоронці вирахували за допомогою камер спостереження. Його власника затримали, оголосили про підозру та обирають міру запобіжного заходу.

Як зазначають у правоохоронців, у скоєнні ДТП підозрюють посадовця – міського голову однієї з громад на Шепетівщині. Та нагадують: особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Тим часом у соцмережах натякають на те, що до скоєння ДТП може бути причетний діючий міський голова Полонного Франц Скримський. Цю тему другий день порушує колишній голова Полонської РДА Олександр Нагурний. Якщо вчора, 30 січня, він описав лише обставини події, то сьогодні розмірковує над тим, наскільки Україна є правовою державою. Та зазначає, що травмованого чоловіка можна було врятувати, якби допомога була надана вчасно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook