Новини
Суспільство

У Кам‘янці після капітального ремонту відкрили ізолятор тимчасового тримання

У Кам’янці-Подільському поліція після капітального ремонту відкрила ізолятор тимчасового тримання, який відповідає усім європейським стандартам та вимогам. Це дозволить на належному рівні забезпечувати права затриманих.

Тут покращені умови, перш за все, для поліцейських, для того, щоб вони мали можливість відпочивати і нести службу. Покращено відеоспостереження, введено посади інспекторів з дотримання прав людини. І на сьогодні ми маємо сучасний ізолятор тимчасового тримання, який відповідає всім європейським стандартам, – прокоментував начальник управління дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко.

Головне управління Нацполіції у Хмельницькій області має у своїй структурі 4 ізолятори тимчасового тримання. Вони мають функції базових, розташовані на території районних управлінь поліції. У трьох з чотирьох ізоляторів тимчасового тримання умови приведені до вимог і рекомендацій Європейського комітету проти тортур.

В поточному році заплановано привести умови тримання та умов праці до встановлених вимог в ізоляторі тимчасового тримання у Старокостянтинові,повідомив начальник сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання Станіслав Бондатій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook