Новини
Погода

Погода на 4 лютого: мороз вдень та вночі обіцяють на Хмельниччині

Лютий місяць трохи дає про себе знати, показуючи українцям, що таке справжня зима. Щоправда, робить це обережно і надто не лютує. На мешканців Хмельниччини у перший вихідний очікує трохи морозу та опади у вигляді снігу протягом майже всієї доби.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 4 лютого, на Хмельниччині буде хмарно, вночі та вранці невеликий сніг, місцями помірний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень від 4°морозу до 1° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Вранішній сніг удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці -3, вдень -2, ввечері -4.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Дрібний сніг йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -3.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Дрібний сніг йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці -4, вдень -3, увечері -4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook