Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині змінили графік відключень

У “Хмельницькобленерго” опублікували оновлений графік відключень на наступний тиждень. Від 6 лютого і до кінця тижня відключення світла в області відбуватимуться так само за шістьма чергами.

Застосовуватимуть основні черги, позначені темнішим кольором та надписами «електроенергія відсутня» та додаткові черги, позначені надписом «електроенергія може бути відсутня».

Кількість черг, які будуть знеструмлюватися одночасно протягом тижня, залежить від дозволеної величини навантаження на область. Ця величина визначається та доводиться щовечора на наступний день.

Енергетики нагадують, що дозволену величину навантаження (ліміт) визначає НЕК «Укренерго», враховуючи стан генерації та енергосистеми в цілому, погодні умови, динаміку споживання електричної енергії та інші фактори.

Нагадаємо, у четвер, 9 лютого, на Хмельниччині будуть проведені режимні заміри. Енергетики усю добу фіксуватимуть необхідну потребу електричного навантаження на область. Відповідно погодинних відключень та інших обмежень у цей день не буде.

Як повідомляє Укренерго, станом на сьогодні споживання електроенергії знизилось, порівняно з робочим днем, а також дещо збільшилось виробництво на теплових електростанціях. Відповідно зменшився дефіцит потужності.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook