Новини
Інфраструктура

Через прорив водогону у центрі Хмельницького до завтра частково призупинили водопостачання

Ще одна аварія на водогоні залишила без водопостачання низку будинків у центрі Хмельницького. Орієнтовно, роботи з усунення проблеми триватимуть до завтра, 6 лютого.

Сьогодні, 5 лютого, комунальники водоканалу вже мали проблеми на водогоні у середмісті Хмельницького, через що без водопостачання залишилися мешканців будинків, розташованих на 5 вулицях у мікрорайоні Південно-Західний. Попри сподівання закінчити роботи до 17.00, комунальникам довелося ліквідовувати прорив довше.

Думаємо, ви і самі бачите погодні умови за вікном. Наша аварійна бригада відчуває морозець зараз на повну силу по вулиці Київській. Тому трішечки запізнюємося з термінами виконання робіт. Орієнтуємося до 19.00 завершити, – повідомили у “Хмельницькводоканалі” близько години тому.

Ще одну поломку на водогоні ремонтуватимуть до завтра. Як повідомили у водоканалі, прорив водогону стався на вулиці Завадського. Призупинено водопостачання у будинках на ділянці від вул. Кам’янецької до вул. Завадського.

Через складність робіт та необхідність наявності інших комунікацій, орієнтовний термін завершення робіт – 6.02.2023 р, написали у водоканалі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook