Новини
Спорт

Юний скороход з Хмельниччини потрапив до збірної України

На чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні спортсмен-скороход зі Старокостянтинова найшвидше здолав дистанцію та першим прийшов до фінішу. За результатами змагань юнак потрапив до збірної команди України.

На чемпіонаті змагалися юнаки та дівчата 2006-2007 років народження. Змагання проходили впродовж 3-5 лютого. У змаганнях взяв участь спортсмен зі Старокостянтинова – Роман Горбачов, вихованець місцевої ДЮСШ. Це вже не вперше скороход піднявся на верхню сходинку п’єдесталу у цьому виді спорту.

Як повідомила директорка Старокостянтинівської ДЮСШ Майя Булавко, Роман Горбачов посів І місце у спортивній ходьбі на 5000 м з результатом 21.54.16.

За два роки Роман неодноразово ставав чемпіоном та призером офіційних Всеукраїнських змагань на різних дистанціях, – повідомляє видання УНАС.NEWS з посиланням на очільницю спортивної школи.

Нагадаємо, наприкінці січня хмельничанка Марина Бех-Романчук відкрила міжнародний зимовий легкоатлетичний сезон бронзовою нагородою на турнірі серії World Athletics Indoor Tour gold у Карлсруе (Німеччина).

Фото: УНАС.NEWS надане Майєю БУЛАВКО

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook