Новини
Погода

Погода на 7 лютого: на Хмельниччині прогнозують дрібний сніг

Сніжитиме завтра, 7 лютого на Хмельниччині протягом усього дня. Температура повітря триматиметься на рівні попередньої доби, але вже у наступні дні вона, як і було обіцяно, дещо знизиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 7 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 1-6°морозу.

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Практично весь час йтиме дрібний сніг, який у другій половині дня може посилитися. Ближче до вечора він повинен закінчитися. Температура повітря вранці -5, вдень -2, ввечері -5.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вранці -5, вдень -2, ввечері -3.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Ввечері сніг, який йтиме майже весь день, закінчиться. Температура повітря вранці -4, вдень -1, увечері -3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook