Новини
Погода

Погода на 8 лютого: посилення морозу вночі обіцяють на Хмельниччині

Як і прогнозували синоптики, в середині тижня на Хмельниччині посиляться морози. Переважно температура повітря сильно знижуватиметься вночі, і триватиме це протягом трьох днів. Потім стовпчики термометрів знову повернуться до звичних останнім часом позначок.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 8 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 9-14° морозу, вдень 1-6°морозу.

Хмари у Хмельницькому сховають небо вранці, щоб вже у середині дня зникнути та до самого вечора більше не з’являтися. Без опадів. Температура повітря вранці -10, вдень -4, ввечері -10.

Ранкові хмари протримаються недовго – вдень та ввечері у Кам’янці-Подільському очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -8, вдень -2, ввечері -5.

Похмурий ранок у Шепетівці зміниться ясним днем, але ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -10, вдень -3, увечері -7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook