Новини
Погода

Погода на 13 лютого: ще трохи снігу прогнозують на Хмельниччині

Понеділок. 13-те. Трохи гірше, ніж 13-е і п’ятниця. Починати тиждень з такої дати бояться лише люди, залежні від прикмет. А ми розкажемо про погоду. Вона ж не дуже відрізняється від усіх інших днів. Трохи снігу, трохи вітру, трохи морозу і трохи тепла – такі прогнози синоптиків на завтра, 13 лютого для Хмельниччини.

Як завжди, у нас два прогнози: один локальний, інший загальний.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 13 лютого, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність вночі без опадів, невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 2°морозу до 3° тепла..

Хмари зранку вкриють небо, похмура погода триматиметься у Хмельницькому до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці -5, вдень +1, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці -3, вдень +3, ввечері +3.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +2, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook